Eh02 Villa Löttinge

Villa Löttinge. Arkitekt David Eliasson

Huset karaktäriseras av en modern skandinavisk design och väl genomtänkt teknik. Allt material är av högsta kvalitet och den allra senaste tekniken i fråga om ljus och ljud finns på plats. Några av leverantörer av teknik och material i huset är kända märken som SMEG, Tapwell och Maxel. Som alla våra hus är ljuset i huset är planerat med hjälp en ljusdesigner för bästa effekt och känsla. Golvet i huset är ett vackert kubbgolv från Almedalsgolv som framhäver de nordiska linjerna.

Villa Löttinge. Arkitekt David Eliasson

På entréplan finns ett unikt stilrent kök med alla tänkbara detaljer och smarta lösningar som måste upplevas på plats. Köket möter allrummet som tillsammans har en generös takhöjd på hela 3,3 meter och fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp.

Villa Löttinge

Från köket tar du dig igenom ett uterum som bildar ett atrium in till sällskapsdelen i öppen lösning. Detta utgör husets egna innergård som delar huset i två delar vilken knyter samman ute- och innekänslan. På entréplanet finns en grovingång direkt in till en tvättstuga med generösa förvaringsmöjligheter. Här finns också ett härligt badrum, två sovrum alternativt arbetsrum och sällskapsdel som förbinds med uterummet.

Villa Löttinge. Arkitekt David Eliasson

Övervåningen har en fantastisk utsikt genom en insynsskyddad terrass på 70 kvm. Trapporna från undervåningen leder ett stort bibliotek med möjlighet att platsbygga bokhyllor och arbetsplats. En del biblioteket kan enkelt göras om till ett sovrum. På övervåningen finns det två sovrum varav det ena är masterbedroom i anslutning till ett stort badrum med badkar, dusch och dubbla handfat

Villa Löttinge. Arkitekt David Eliasson

Villa Löttinge. Arkitekt David Eliasson

 

 

 

Back to top